Revira logo

Vad andra säger om Revira

"Det är nästan att jag inte vågar tro att det är sant!"

Vårvintern 2014 hittade vildsvinen min nyanlagda sommarstugetomt, vid en sjö mitt i skogen i mörka Småland. Vildsvinsbesöken blev ett återkommande inslag och tomten förstördes. Efter många svettiga timmar och upprepade försök att återställa tomten satte jag mig vid datorn och googlade. Elstängsel kändes jobbigt, men vad annat fanns? Det var då jag upptäckte Revira Extra från Biotek.

Ända sedan jag “hägnade in tomtgränsen med Revira" har vildsvinsproblemen upphört helt och hållet. Numera ser jag färska "grisbesök" fram till 15-20 meter från Revira-barriären. Tomten är skyddad!

Tacksam småländska.

"Min tujahäck har fått vara ifred från rådjuren"

Revira har fungerat utmärkt under alla åren som jag använt mig av produkten. Som exempel har min tujahäck fått vara ifred från rådjuren och står sig än idag. Enkelt att använda, tydlig effekt och dessutom miljövänligt - det passade mig perfekt!

Hälsningar, Johan

"Inte en enda gnagare har angripit någon av säsongens hösilagebal"

Vi har under några år med gott resultat spridit Revira Special runt våra hösilagebalar. Syftet var att minimera angreppen från smågnagare under lagringstiden, en kamp som pågått under många år.

Vi lade ut Revira Special runt våra hösilagebalar och ovanpå sandbädden där vi sedan staplade vårt hösilage. När säsongens foder väl var förbrukat kunde vi konstatera att vi inte behövt kassera en enda bal på grund av angrepp från gnagare.

Tänk att något som är så enkelt att hantera kan vara så bra! Kostnadseffektiv, helt ofarlig och hur enkel som helst att lägga ut.

Med vänliga hälsningar
Niclas Olofsson, travhästuppfödare

Läs mer: Produktbeskrivning, Frågor & Svar, Bruksanvisning

Kontakta oss för mer information eller beställning:

Produkter

Revira produkter

REVIRA Universal - mot rådjur
Universalmedlet mot klövvilt som rådjur, älg, hjort och vildsvin.

REVIRA Special - mot sork
Mot sork, mullvad, kanin, hare, gr‰vling m.fl.

REVIRA Extra - mot vildsvin
Specialprodukt mot vildsvin d‰r dessa utgˆr huvudproblemet.

X

Kontakta oss

Kontakta